Tjänster

Låt IdyoMedia hjälpa dig att förverkliga dina projekt.

 

Tjänster

 

Reklamfilm

 

Att sprida sitt budskap med en bra reklamfilm är ett enkelt sätt att nå ut till en stor publik via flera olika kanaler t.ex. tv, egen hemsida, sociala medier och mobiler. Man får inte glömma att det även går utmärkt att göra reklamfilmer av stillbilder om man vill göra en billigare film.

 

 

Informationsfilm

 

En informationsfilm är ett bra sätt att snabbt introducera och/eller informera om något. Styrkan i en informationsfilm ligger i att du styr över innehållet samtidigt som åhöraren uppfattar det som informativt och därmed lättare tar till sig informationen.

 

 

Event

 

Det finns många events som kan vara värda att dokumentera för att sedan lägga upp på t.ex. en hemsida. Således kan både dom som var där och dom som missade eventet titta på det i efterhand. Detta är även ett utmärkt sätt att indirekt göra reklam för kommande event.

 

 

Musikvideo

 

En riktigt bra låt förtjänar en bra och proffsig video som förstärker dess budskap. Och en bra video ökar även spridningen av musiken till en större publik.

 

 

 

Teater

 

Teater är alltid bäst live men en föreställning visas oftast under en begränsad tid. Därför är det alltid en bra idé att spela in det man kämpat med under så lång tid, och samtidigt få möjlighet att själv se det som publiken fått njuta av.

 

 

 

Redigering av förinspelat material

 

Har du förinspelat material från t.ex. ett event, en möhippa, svensexa, bröllop eller dop som är alldeles för långt och tidskrävande att klippa ihop själv? Låt då IdyoMedia hjälpa dig att sammanställa det till en bra och kompakt film, och på så sätt bevara dina minnen på ett tillgängligt och varaktigt sätt.

 

 

 

Bröllop

 

En av dom största och mest minnesvärda dagarna i livet är den dagen man gifter sig. Därför kan det vara önskvärt för brudparet att föreviga denna dag med en dvd som hjälper dem att minnas alla lyckliga stunderna samt alla intryck man fick under dagen.

 

 

 

Reportage

 

Med ett videoreportage kan du förmedla ditt budskap på ett enkelt och trovärdigt sätt. Du styr själv över innehållet, och genom att låta ljud och bild samverka förstärks känslan i budskapet samtidigt som det uppfattas som informativt och blir enkelt att ta till sig. Det finns många tillfällen då det är effektivt att använda sig av ett videoreportage t.ex. vid produktlanseringar, mässor, nyheter om företaget, seminarier och tjänst- och produktinformation.

 

 

 

Övrigt

 

Det finns självklart fler typer av uppdrag som IdyoMedia kan hjälpa dig med t.ex. fotografering. I slutändan är det bara du som vet exakt vad du vill ha. Så tveka inte. Utan kontakta IdyoMedia så kan vi säkert hjälpa dig.

 

 

© IdyoMedia 2015